Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Shot: Nalini gaat in het rood

Bij Nalini hebben de productontwerpers deze zomer gekozen voor enkele opvallende prints. Uiteraard worden deze gecombineerd met technisch hoogwaardige eigenschappen. In de modespecial Shot licht Grinta! Nalini’s nieuwste kleding uit.

Het Red Shoes Jersey (69 euro) van Nalini heeft naast een opvallende print ook een aantal interessante technische eigenschappen. De laag uitgesneden kraag geeft Ine meer draagcomfort terwijl de microgeperforeerde stof aan de mouwen zorgt voor verbeterde temperatuurregulatie. De Sankt-Moritz 1928 bibshort (105 euro) is nieuw in Nalini’s collectie en heeft naast de 4D Lady comfort zeem een pasvorm op raceniveau. De crossover-constructie van de lendenband in mesh voorkomt irritatie.

Lorenzo’s Helsinki 1962 truitje (79 euro) heeft een universele pasvorm, waardoor het toegankelijk is voor verschillende types fietsers. De comfortabele elastische banden aan de mouwen en de elastische gripper aan de onderkant zorgen ervoor dat het shirt steeds op zijn plaats blijft zitten. De zwarte Moscow bibshort (109 euro) vormt een perfecte aanvulling.