Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Shot: met Crafts kleding kan je alle kanten uit

Bij fietstochten in de zomer kunnen de temperaturen hoog oplopen. Craft is een van de bekende merken die inzetten op kleding die berekend is op hitte. In de modebijlage Shot aandacht voor de nieuwste zomerkleding.

Met het Hale Graphic Jersey W (89,90 euro) van Craft kan Fatima alle kanten uit. Het ergonomische shirt is voorzien van meshpanelen die voor een actieve koeling bieden. Samen met de superlight stof op warmere plaatsen zorgt dit ervoor Fatima zelfs tijdens de grootste inspanning niet oververhit. De pasvorm is helemaal gericht op de rijpositie voor optimale prestaties. De achterzak heeft handig gaatje om een headset door te steken. En ook haar Hale Glow Bib Short (149,95 euro) is een competitiebeest. Het C1-zeem is Crafts absolute topper. En omdat geen enkele vrouw gelijk is, kunnen de bretels met een handige haaksluiting op de juiste maat ingesteld worden.

Het Aero Pack Jersey (99,95 euro) is een shirt voor toegewijde fietsers zoals Lorenzo. Ook hier verschillende delen in mesh en een volledig doorlopende ritssluiting voor de best mogelijke koeling. Ook de Surge Lumen Bib Short (159,95 euro) helpt dankzij de speciaal ontworpen constructie voor een betere ventilatie en vochttransport. Reflecterende details rondom verbeteren de zichtbaarheid tijdens de eerste en de laatste fietsuren van de dag.