Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Shot: kleding Café Coureur biedt modieus design en wedstrijdervaring

Te midden van de Haspengouwse bloesems ligt Café Coureur. Sinds eind 2019 is het fietscafé dé Limburgse hotspot bij uitstek voor fietsers. Deze inmiddels bekende ontmoetingsplaats voor fietsers heeft echter ook een kledinglijn. In de modespecial Shot zet Grinta! de zomerkledij van Café Coureur in de etalage.

Bij Café Coureur staat alles in het teken van de fiets. Een eigen kledingcollectie in samenwerking met Bioracer kon dan ook niet uitblijven. Ines Cipo jersey (79 euro) is een subtiele verwijzing naar het modieuze design waarmee de beruchte Mario Cipollini kwam aanzetten in zijn periode bij het Acqua & Sapone team. De duurzame YKK-rits over de volledige lengte draagt ertoe bij dat het shirt tijdens warme beklimmingen opengeritst kan worden door gewoon aan de stof te trekken. De Iconic Bib Shorts (110 euro) zijn het resultaat van jarenlange expertise waar ook de nationale ploegen van België, Nederland en Duitsland een beroep op doen. De bretels zijn bovendien voorzien van een zakje voor een radio of andere elektronica.

Lorenzo’s Iconic truitje (79 euro) is een shirt met wedstrijdervaring. De naadloze mouwen sluiten perfect aan om wapperen in de wind te vermijden. Voor donkere en slechte weersomstandigheden werd op de achterkant van het shirt nog een reflecterend label voorzien. Net zoal Ine, kiest Lorenzo voor de Iconic Bib Shorts (110 euro) om zijn outfit compleet te maken.

Gerelateerde artikels