Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Shot: de winterkleding van Gobik

Gobik mag dan een Zuid-Europees kledingmerk zijn, de Spaanse ontwikkelaars hebben wel degelijk oog voor onze noden in de natte en koudere maanden van het jaar. In de modebijlage Shot etaleren we de nieuwste producten van Gobik.

Fatima rekent in de tussenseizoenen op het Pacer Arizona truitje met lange mouwen (95 euro) van Gobik. De Pacer Arizona is echter veel meer dan gewoon een truitje. Het voorpaneel fungeert als windstopper, terwijl de mouwen een mooi aansluitende fit garanderen. De K9 Absolute 4.0 fietsbroek voor vrouwen (130 euro) is voorzien van een antibacterieel zeem met verschillende densiteit naargelang de drukzones.

Lorenzo kiest voor het Skimo Pro Blaze Thermal Jacket (140 euro) om de koude en lichte regen te bestrijden. Dankzij GRS (Gobik Retention System) neemt hij makkelijk en veilig zijn (kostbare) bezittingen mee in de achterzakken. De K10 Absolute 4.0 lange broek (130 euro) is ontworpen voor op de koudste dagen van het jaar. Het K10 zeem is absolute top, en de bretels zijn zo ontworpen dat ze extra ondersteuning bieden bij je fietspositie.

Gerelateerde artikels