Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Shot: de winterkleding van Dotout

Voor de modebijlage Shot trokken onze modellen de nieuwste winterkleding van diverse topmerken aan. Eén van die merken is Dotout. Blader door de slider hieronder om een goede indruk te krijgen van het assortiment.

Om Lorenzo’s jacket te beschrijven, zit Dotout er met de benaming Le Maillot helemaal op. Een jasje dat voelt als een shirt. Van het 219 euro kostende jacket mag Lorenzo dan ook heel wat verwachten. Het Le Maillot jacket werd ontwikkeld voor dagen vol wind en regen bij temperaturen rond het vriespunt. Naast zijn bovenlichaam, worden ook zijn bezittingen voldoende beschermd in de vier achterzakken, waarvan eentje waterdicht is. Daarnaast werd aan de veiligheid gedacht met reflecterende pixels doorheen het jacket. De Glacier Bib Tight (179 euro) is opgebouwd uit verschillende materialen om het lichaam warm te houden en te beschermen, maar tegelijkertijd de nodige bewegingsvrijheid te geven.

Ook Ine opteert voor het Le Maillot W jasje (175 euro). Zij combineert haar bovenstuk met een Mistica tight (99 euro) met Dot Endurance W anatomische zeem.

Gerelateerde artikels