Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Shot: de winterkleding van Castelli

Goede kleding kan de winterse training maken of kraken. In de modebijlage Shot presenteert Grinta! de nieuwste outfits van toonaangevende merken. Zo ook die van het Italiaanse Castelli.

Brilliant pink, zo heet de kleur van Ines Perfetto RoS W jasje met lange mouwen van Castelli (200 euro). Geschikt voor nagenoeg alle weertypes behalve urenlange plensbuien. De lange achterflap beschermt tegen opspattend water. Dankzij de rits aan de zijkant kan je tijdens je rit bijsturen op vlak van temperatuur. De Tutto Nano W Bibtight (130 euro) komt best tot zijn recht in temperaturen tussen 4 en 16 graden. De Kiss Air 2 Donna zeem geeft vrouwen het nodige zitcomfort.

Bij wisselvallig weer rekent Lorenzo op de Perfetto RoS Convertible (240 euro). Net zoals Ine, beschikt ook Lorenzo over een zijrits om zelf zijn temperatuur te kunnen bijregelen. Wordt het toch te warm, dan ritst hij in geen tijd de mouwen van de Perfetto RoS Convertible. Voor temperaturen tussen het vriespunt en twaalf graden, is de Sorpasso RoS Bibtight voor hem de perfecte keuze. De Nano Flex technologie werkt waterafstotend, en het Progetto X2 zeem staat helemaal bovenaan in de rangorde.