Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Shot: de winterkleding van BBB Cycling

In de meest recente editie van de modebijlage Shot is er aandacht voor de nieuwste winterkleding van diverse topmerken. Eén daarvan is BBB Cycling.

BBB’s Controlshield 2.0 jacket is met 129 euro een scherp geprijsde winterjack. Extra winddicht met de stormflap achter de rits. De zachte kraagvoering van fleece geeft Lorenzo een warm gevoel. De comfortabele stretch manchetten houden daarnaast de kou tegen. De Controlshield 2.0 is behalve in het zwart ook nog in een neongele kleur verkrijgbaar, maar de reflecterende accenten geven ook dit jack de nodige zichtbaarheid. Uit hetzelfde gamma komt de Coldshield bib-tights (99,95 euro). Geborsteld langs de binnenkant, en waterafstotend langs de buitenkant. Met platte stiknaden voor voldoende comfort.

Ines Triguard 2.0 (109 euro) beschermt als een jack, maar voelt als een shirt. Een siliconen elastische antislipstrip houdt alles op z’n plaats. Net als Lorenzo, gaat Ine met de nodige reflecterende details op pad. Haar Coldshield tights zonder bretels (89,95 euro) is voorzien van een Elite 3D zeem voor vrouwen. De anatomisch gevormde panelen zijn gericht op een comfortabele pasvorm. Geschikt voor tijdens de herfst, winter en lente.