Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Shot: de nieuwste najaarskledij van Vaude

Vaude is een merk dat al jaren bekend staat om duurzame kleding en accessoires voor (recreatieve) fietsers. In Shot, de vertrouwde modebijlage van Grinta!, stellen onze modellen Lorenzo en Fatima de nieuwste producten van Vaude voor.

Ook tijdens recreatieve of functionele verplaatsingen trotseren fietsers de weerselementen. Lorenzo gooit alle wapens in de strijd met de Posta thermal cycling jacket (160,00 euro) van Vaude. Daaronder draagt hij de Qimsa II softshell broek (160,00 euro) die wind- en waterdicht is. Deze broek past perfect dankzij de instelbare lendenband. Lorenzo draagt de Moab schoenen (190,00 euro) die ontwikkeld werden voor gebruik het hele jaar door op ‘flat pedals’. De sluitingen met een combinatie van veters en velcro zorgen voor een comfortabel gevoel. Het eco-vriendelijke Sympatex-membraan zorgt voor een gezond klimaat in de schoen en beschermt daarnaast tegen water en vuil. De Cycle 28 II (130,00 euro) is een fietstas en rugzak in één. Net zoals de Moab schoenen perfect om een fietstocht met een fikse wandeling te combineren.

De Cyclist II Padded Parka voor vrouwen (210,00 euro) is tegelijk sportief en modieus. Fatima combineert de parka met de sneldrogende Hybrid Cycling broek (160,00 euro) die wind- en waterafstotend is, en bovendien zo ontworpen werd dat ze te dragen is bovenop een jeansbroek. De Mineo sneakers (130,00 euro) vormen een mooie aanvulling op het geheel. Met de CityGo 23 rugzak (100,00 euro) neemt Fatima makkelijk allerlei zaken mee. Van een laptop tot fietshelm, fietsslot of verlichting, de CityGo 23 heeft voldoende voorzieningen om jouw spullen in of op de tas te bevestigen.

De duurzame, grotendeels uit gerecycleerde materialen gemaakte ‘bike now’ sweater is er in een versie voor mannen en voor vrouwen, en kost in beide versies 85 euro.