Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Shot: de nieuwste najaarskledij van Shimano

Bij de nieuwste editie van Grinta! is de modebijlage Shot gevoegd. Die is doorspekt met inspiratie voor nieuwe outfits voor dit najaar en komende winter. Eén van de merken die aan bod komen, is Shimano. Onze modellen poseerden met veel plezier in de kleding van het merk. Niet toevallig gebeurde dat op het terrein van het Shimano Experience Center in Valkenburg.

Stijn draagt het Vertex Thermal shirt met lange mouwen (99,99 euro) van Shimano, dat geschikt is voor lagere temperaturen. De rits over de volledige lengte werd zo ontworpen dat ze makkelijk te bedienen is met handschoenen aan. De Element lange fietsbroek (99,99 euro) zijn dankzij de mesh bretels met allerlei bovenstukken te combineren. De reflecterende strips op de kuiten verhogen bovendien de zichtbaarheid in het verkeer.

Simone houdt het Element jack (129,99 euro) achter de hand voor de koude maar droge dagen. Wanneer de temperaturen iets warmer zijn, heeft ze voldoende aan het Shimano Kaede fietsshirt met lange mouwen (109,99 euro). Vocht wordt snel afgevoerd waardoor Simone niet snel afkoelt en zicht droog en comfortabel blijft voelen, ook tijdens langere tochten. Haar Kaede Tight (109,99 euro) beschermt tegen lichte regen en opspattend nat. Ideaal voor in de herfst en de vroege lente.

Gerelateerde artikels