Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Shot: de najaarskleding van Bioracer

Op zoek naar een nieuwe outfit voor op de wat koelere dagen? Bij Bioracer hebben ze een uitgebreide collectie. In de modebijlage Shot stelt Grinta! de kledij van het Belgische merk voor.

Het Spitfire Tempest Spring jacket (135 euro) is geschikt voor herfst en lente. Dankzij Bioracers pixeltechnologie is Pieter 360° rondom zichtbaar. Het Spitfire Tempest vest is nauw aansluitend aan de kraag en de polsen, om zo de warmte bij te houden. De Spitfire Bibtight Tempest Padd (120 euro) kreeg een waterafstotende behandeling. Het gedeelte rondom de knie werd ergonomisch ontwikkeld voor voldoende bewegingsvrijheid. Ultradunne straps aan de voeten zorgen ervoor dat deze bibtight mooi op z’n plaats blijft zitten.

In het tussenseizoen kan Fatima gerust op pad met de iets lichtere Vesper Tempest Light Jacket Subli (90 euro) met opvallende print. Dankzij Bioracers clean flat back pocket design blijft haar jacket zelfs met gevulde achterzakken een mooie pasvorm bewaren. Haar Vesper Bibtight Tempest (120 euro) is bovendien voorzien van Bioracers BiBZip-systeem om een eventuele sanitaire stop te vergemakkelijken.

Gerelateerde artikels