Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Shot: Bodhi biedt mix tussen elegantie en prestaties

Als we de baan op gaan, doen we dat het liefst in stijl. Bodhi is een van de merken met een fraaie collectie zomerkleding. In de modespecial Shot vestigt Grinta! daar de aandacht op.

Stijn vindt de perfecte mix tussen elegantie en prestaties in het Bodhi-shirt met korte mouwen (68 euro). Het shirt is licht en sneldrogend en sluit dankzij de Close-cut ergonomische kraag mooi aan. Stijns Bodhi-broek (110 euro) leent zich dan weer voor lange, uitdagende tochten. De 4-way stretch stof zorgt voor duurzaamheid en uitzonderlijke bewegingsvrijheid. Het 532 zeem maakt deel uit van Bodhi’s DNA. Hiermee biedt de bibshort het ultieme comfort voor extra lange ritten.

Fatima’s Bodhi-shirt (68 euro) voor vrouwen is ontworpen om te fietsen in stijl. De trendy fit heeft een aerodynamisch design en geeft een zacht gevoel. Fatima’s Bodhi-bibshort (110 euro) is ontworpen met een hoge taille voor een echte comfort-fit. De non-slip siliconen grippers zorgen ervoor dat de bibshort de ganse dag goed blijft zitten.