Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Shot: Bioracer-kleding als tweede huid

Bij Bioracer richt men zich ook dezer zomer op kleding die de snelle prestaties ten goede komen. Dat werd ons duidelijk tijdens de fotoshoot voor de modebijlage Shot. Daarvoor trokken onze modellen onder meer het Epic shirt van Bioracer aan.

Met het Epic shirt (94 euro) van Bioracer neemt Lorenzo alvast een voorsprong op de concurrentie. Het shirt werd ontwikkeld met twee duidelijke doelen voor ogen: even snel zijn als het Aero jersey maar met een groter ademend vermogen. De voor- en achterpanelen zijn gemaakt uit Speedsilk, een type lycra dat werd ontworpen voor aerodynamische efficiëntie. De Stratos Speedwear Concept bibshort (124 euro) is dan weer bedoeld voor het (hoog)gebergte. Dankzij de Aquaracer stof voelt de bibshort als een tweede huid. Tijdens beklimmingen werkt de stof ademend dankzij de hydrofiele behandeling van de binnenkant, terwijl de buitenkant beschermt tegen vocht en wind. Het Vapor herenzeem van de nieuwste generatie maakt de Stratos Speedwear Concept helemaal af.

Ook Fatima kiest voor het Epic Jersey (94 euro) in Polka Dot design. Het shirt krijgt zijn ademend vermogend door de integratie van Airmesh zij- en okselpanelen. De naadloze raglanmouwen dragen bij tot de aerodynamica en het draagcomfort. De Vesper Soft Bibshort (105 euro) geniet Fatima’s voorkeur omwille van de zachtere lycrasoort met minder compressie aan de uiteinden van de broekspijpen. Hierdoor behouden haar dijen hun natuurlijke vorm.

Gerelateerde artikels