Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Shot: aantrekkelijk geprijsde zomerkledij van Van Rysel

Van Rysel is het kledingmerk van Decathlon. De sportketen heeft ook voor deze zomer enkele betaalbare outfits in het assortiment. In de modebijlage Shot stelt Grinta! de collectie voor.

Het Racer truitje met korte mouwen (30 euro) dat Fatima draagt van Van Rysel ventileert uitstekend tijdens inspanningen dankzij de ademende stof en het mesh aan de zijkanten. De aansluitende snit zorgt daarnaast voor een betere aerodynamica. De Racer fietsbroek met bretels (45 euro) is ontwikkeld voor ritten tot drie uur. Comfort gegarandeerd dankzij het zeem met gel inserts, de platte naden en de elastische bretels.

Stijn gaat voor het high-end assortiment bij Van Rysel. Het Racer shirt (50 euro) en de bijhorende fietsbroek (60 euro) mikken op prestaties op zowel korte als lange afstanden en is beschikbaar in meerdere kleuren. Op frisse ochtenden kunnen Fatima en Stijn vertrekken met het mouwloze windjack (25 euro). Wanneer het kwik stijgt, bergen ze het compacte windjack probleemloos op in hun achterzak. Het windjack is verkrijgbaar in een versie voor mannen en voor vrouwen.