Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Shimano verwelkomt voorjaar met nieuwe S-Phyre-collectie

Het S-Phyre-assortiment zit in de top van het Shimano-gamma en beantwoordt aan de eis om sneller, efficiënter en comfortabeler te fietsen. Het combineert pure Japanse wielerkennis met fijn Italiaans vakmanschap. Het voorjaar/zomer 2021-assortiment omvat de nieuwe S-Phyre-toplijn Leggera, met shirts en een bibshort. De S-Phyre Flash-lijn blijft ook in het assortiment.

De kern van elk S-Phyre-item is de sublieme pasvorm. Jaren van research, windtunneltesten en feedback van de profs komen samen om de transformatie van ruwe draad naar verfijnd comfort te perfectioneren. De S-Phyre-lijn levert een aerodynamische race-pasvorm met aandacht voor detail. Door het uitstekende ademend vermogen bij warm weer en een gewichtloos gevoel voelt de outfit als een tweede huid.

Competitief

De S-Phyre-kleding is er ook om comfortabel te racen. Het gebreide compressiemateriaal van de Leggera Bibshort verhoogt zelfs de prestaties door spiervermoeidheid te verminderen. De nieuwste generatie S-Phyre-zemen hebben tevens een ontwerp met vier lagen en maken gebruik van een ‘skyving’-techniek om het schuim bij te snijden om elk gevoel van een rand te vermijden. De buitenkant van het zeem droogt maar liefst 60% sneller dan zijn voorganger. Met hun anatomische race-pasvorm en een gestroomlijnd silhouet is dit volgens Shimano de meest geavanceerde bibshort die je kunt dragen.

Meer dan kledij

Het stopt niet bij fietsshirts en -broeken. Overschoenen, teenwarmers, sokken en handschoenen behoren ook tot de nieuwe uitzet. Ze zijn eveneens voorzien van reflecterende lipjes en logo’s om veilig te kunnen fietsen. De S-Phyre-ondershirts en -thermosokken zorgen dan weer voor extra comfort bij fris weer.

Prijzen

  • S-Phyre shirt Leggera € 169,99
  • S-Phyre shirt Flash vanaf € 189,99
  • S-Phyre fietsbroek Flash € 229,99
  • S-Phyre fietsbroek Leggera € 199,99
  • S-Phyre Baselayer korte mouw € 69,99
  • S-Phyre sok lang € 19,99