Deel dit artikel:

Scott biedt kinderen MTB’s en gravelbikes op hun maat

Voor kinderen die leren fietsen, op weg zijn naar school of zich klaar voelen voor het meer serieuze werk op de trails, stelt Scott haar Future Pro en Kids Bikes voor, fietsen ontwikkeld en ontworpen met unieke onderdelen en op maat gemaakte frames voor de helden van morgen.

Scott heeft een assortiment fietsen in de drie kindercollecties: Future Pro, Big Kids & Little Kids. Elk van de kinderfietsen heeft een uniek ontwerp, een aangepast frame en op maat gemaakte onderdelen om ervoor te zorgen dat de fiets beter past en tegelijkertijd een sterke en stabiele positie biedt. Een betere positie betekent meer controle en veiligheid, zodat kinderen met vertrouwen kunnen fietsen. En, mama en papa met een gerust hart.

Future Pro

De Future Pro bikes zijn gemaakt met slechts één doel voor ogen: het beste voor de sterren van morgen. De bikes in de Future Pro-collectie zijn gericht op de nieuwste ontwikkelingen in kinderfietstechniek, hebben lichtmetalen frames en de beste onderdelen die passen bij de vaardigheden van jonge bikers. Deze off-road bikes zijn geschikt voor bikers van alle leeftijden. Je vindt hier zowel loopfietsen als snelle gravelmachines tot wedstrijdklare hardtails en zelfs full suspensions, zoals Spark en Ransom, voor de jonge trail-liefhebbers.

Future Pro bikes variëren in wielmaat van 12″ tot 27.5″ voor ambitieuze rijders van bijna elke leeftijd! Deze collectie omvat twaalf modellen.

Big Kids bikes

Bij de Big Kids bikes (Junior – Jeugd) draait alles om plezier hebben en met vertrouwen vooruitkomen. Deze fietsen zijn ontworpen om te inspireren, maar ook dankzij slimme details en een betaalbaar prijskaartje, de tand des tijds te doorstaan. Met een verscheidenheid aan wielmaten, onderdelen en frame-ontwerpen biedt deze collectie veel verschillende opties voor kinderen die door de buurt racen of naar school gaan.  

De Big Kids bikes hebben wielmaten variërend van 20″ tot 26″ voor kinderen van ongeveer 5 tot 12 jaar oud. Dit is de grootste collectie met negentien modellen.

Little Kids Bikes

De Little Kids’ Bikes (Junior – Kids) zijn gemaakt om de jongste fietsers te helpen wanneer ze verliefd worden op twee wielen. Deze loop- en trapfietsen zijn voorzien van slimme, functionele functies met ontwerpen die ervoor zorgen dat hun eerste fiets er een wordt om nooit te vergeten. En om te leren dat fietsen echt leuk is! 

De Little Kids Bikes hebben wielmaten van 12″, 14″ en 16″ voor kinderen van ongeveer 2 tot 5 jaar. Deze collectie bevat zeven modellen.

Het doel van Scott is eenvoudig: kinderen helpen verliefd te worden op de vrijheid van twee wielen. Ongeacht leeftijd of ervaringsniveau moeten de Scott-kinderfietsen helpen kinderen vertrouwen op te bouwen en plezier te maken. 

Meer info