Deel dit artikel:

Ronde van Trentino in België rechtstreeks te volgen

Eleven Sports Network heeft een overeenkomst bereikt met Oneplayer.

Goed nieuws voor koersliefhebbers: Eleven Sports Network heeft een overeenkomst bereikt met Oneplayer om de Ronde van Trentino live uit te zenden. Van 19 tot en met 22 april kunnen de wielerliefhebbers terecht op het multisportkanaal van het zendernetwerk Eleven Sports Network voor rechtstreekse verslaggeving.

De Ronde van Trentino wordt algemeen beschouwd als één van de belangrijkste voorbereidingswedstrijden op de grote rondes – te beginnen met de Giro die op 6 mei in Nederland van start gaat. Bij de winnaars prijken illustere namen als Francesco Moser, Giuseppe Saronni, Gianni Bugno, Vincenzo Nibali en Cadel Evans.

“We zijn erg verheugd om deze bekende en populaire ronde voor het eerst te kunnen aanbieden aan onze kijkers op Eleven,” zegt Anouk Mertens, Managing Director Belgium van Eleven Sports Network. “Het wielrennen is en blijft razend populair in België dus ik ben zeker dat ons publiek de live verslaggeving van deze ronde ook wel zal smaken. Met ons voetbalaanbod bereiken we al een heel pak sportfans in België en met onder meer de NBA en de NFL hebben we ook echte wereldsporten in huis. Maar we willen ook de grote massa wielerfans bedienen. Dit jaar doen we dat al met de Ronde van Trentino en later de Ronde van Groot-Brittanië. Daarnaast kunnen de koersfanaten ook elke week bij ons terecht voor het boeiende topmagazine InCycling.” 

Deze 40ste editie van de Ronde van Trentino vindt plaats van 19 tot en met 22 april en bestaat uit een ploegentijdrit op de eerste dag, gevolgd door drie pittige bergritten. Richie Porte (foto) is de laatste winnaar van de Ronde van Trentino. 

NEW IN!

T-SHIRT

FIRE 4 YR RIDE