Deel dit artikel:

Rij zaterdag zelf op de wegen van het BK Middelkerke

Dit weekend strijkt het Belgisch Kampioenschap Wielrennen neer in Middelkerke. Dit is niet zomaar een BK, maar een weekend vol activiteiten en animatie. Op zaterdag 25 juni start er al een toertocht in Middelkerke voor wielertoeristen en families (30, 60 en 110 km), zodat je zelf het parcours kan opsnuiven. Op zondag 26 juni volgt het hoogtepunt met het BK op de weg.

Omdat Vlaanderen wielergek is, komt de organisatie van het BK Wegwielrennen ook met een toertocht om de sportieve fietser eens goed in de watten te leggen. In het kader van het BK Middelkerke op de weg komt er op zaterdag 25 juni een officiële BK-toertocht voor de wielerfans, de Ride Middelkerke 2022. Met drie afstanden is er voor elk wat wils.

Een familietocht van 30 km is de meest toegankelijke optie, terwijl de meer ervaren fietsers zullen kiezen voor een tocht van 60 of 110 km. Kom dus zelf verschillende onderdelen van het parcours verkennen daags voor de profs er strijden om de Belgische kampioenentrui. Afwisselend krijg je de mooiste wegen van de IJzer- en de Polderstreek op je bord. Tickets voor de 30 km, 60 km en 110 km zijn respectievelijk te koop aan 5, 8 en 12 euro. Maak er dus zeker een sportief weekend van, zowel actief op zaterdag als passief op zondag.

Info & tickets

Gerelateerde artikels

NEW IN!

T-SHIRT

FIRE 4 YR RIDE