Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ride Out in Franse sferen

Ride Out is klaar voor de Tour de France. Het experience-concept in hartje Amsterdam, nabij het Olympisch Stadion, is geheel in Franse stijl aangekleed.

Ride Out is onderdeel van Move, het experience concept van Pon. Dat bedrijf heeft bekende merken in de portefeuille, waaronder BBB, Cervélo, Gazelle en Skoda. Deze merken presenteren zich in Move, en dus ook in Ride Out.

Speciaal voor de Ronde van Frankrijk zijn er wielermemorabilia tentoongesteld in Ride Out. Daarnaast zijn er in-person events, vertrekken er rides en kun je de etappes van de Tour de France live volgen in de nieuwe showroom.

“Onze showroom biedt een ideale ontsnapping uit de winkeldrukte voor diegenen die op zoek zijn naar de allerbeste fietsen en accessoires. Of juist om een lekker kopje koffie te drinken na een mooie rit. Of om de etappes op het grote scherm te kijken”, zegt Chris Dekker, marketingmanager bij Ride Out.

Jumbo-Visma

Sinds 2021 rijdt Jumbo-Visma op Cervélo. In Ride Out worden alle modellen tentoongesteld waarop de geelzwarte formatie in Frankrijk aantreedt. Daarnaast heeft Ride Out een zogeheten supportwagen van Skoda in de winkel geparkeerd. Fans kunnen deze bekijken of hierin stappen tijdens een social ride. Vanuit deze wagen verlenen PRO-monteurs technische ondersteuning tijdens de ritten.

Tour de Tietema

Bij Ride Out vind je ook het Tour de Tietema Cycling Team. Zij doen regelmatig mee aan de social rides die de winkel organiseert. Afgelopen weekend was er bijvoorbeeld een speciale social ride waar Bas Tietema en zijn crew twee groepen meenam op een rondje van 45 kilometer.