Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

rh+: stijlvolle en comfortabele kleding voor op de warme dagen

Op zoek naar een nieuwe outfit voor op de warmere dagen in het wielerseizoen? Denk eens aan de producten van rh+. In Grinta!’s modebijlage SHOT tref je enkele van de nieuwe outfits van rh+, zowel voor mannen als vrouwen.

Lorenzo is de ‘man in black’ met een truitje (109,99 euro) en een bibshort (139,99 euro) uit de Logo reeks van rh+. Speciaal voor warme dagen zijn de bretellen voorzien van een open stuk op de rug. Opvallend aan de Logo bibshort is de Grip Fit Xlight band met siliconen aan de broekspijpen. Het thermisch geproduceerde Summus zeem is ontwikkeld voor lange ritten en ondersteunt de zitbeenderen zowel in een agressieve als in een meer rechtopzittende fietspositie. In dit geval kiest Lorenzo voor de competitieve positie, met dank aan de voorgevormde SLIM Fit constructie van het Logo shirt. De aeromouwen maken Lorenzo nog net dat tikkeltje sneller.

Fatima gaat op pad met de Envy Top (79,99 euro) van rh+. Het mouwloze topje is gemaakt voor de warmste omstandigheden waardoor ze in één klap verlost is van die lelijke overgang tussen gebruinde en witte huid. Naast de drie traditionele achterzakjes, beschikt Fatima’s Envy topje nog over een klein zakje met rits voor waardevolle spullen. Deze keer kiest Fatima voor een fietsbroek zonder bretellen, de Pista Women (89,99 euro). Deze bevat een Magnus zeem voor intensief gebruik. De Magnus heeft een extra zacht oppervlak in combinatie met een hoog ademend vermogen. De ‘crossover’ lendenband is tegelijk stijlvol en comfortabel.

rh+ Lambo

Bij rh+ steken ze niet onder stoelen of banken dat ze hun mosterd voor de Lambo (129,99 euro) in de automobielindustrie en meer bepaald bij de ontwerpen van Lamborghini haalden. De klemtoon van deze helm ligt op luchtstromingen. Binnenin voor verkoeling, langs de buitenkant om zo snel mogelijk te gaan.

rh+ Z Epsilon Mips

De Epsilon Mips (119,99 euro) is een veelzijdige helm die – zoals de naam aangeeft – beschikt over de MIPS-impactbeveiliging. De Epsilon heeft een open design voor maximale ventilatie en is daarnaast vormgegeven volgens de criteria die rh+ hanteert voor windtunneltesten.

rh+ Envy W Top (79,99 euro)

Een licht inzetstuk in de Envy Top van rh+ beschermt de hals. De schouderbladen zijn zo veel mogelijk vrij gehouden voor verkoeling. Doordat de schouders mee bruinen, kan je na je fietstocht ook nog in casual kledij buitenkomen zonder vervelende ‘tan lines’.

rh+ Prime Gloves (34,99 euro)

Tophandschoen met een antislip anatomische handpalm met variabele dikte. Het ademend 4-way stretchmateriaal aan de bovenzijde biedt de nodige afkoeling. Dankzij het badstof gedeelte veeg je zweetdruppels bovendien zo weg.

Gerelateerde artikels