Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Rapha opent pop-up clubhuis in Brussel

Fietskledingfabrikant Rapha opent op 18 mei een pop-up clubhuis aan de Antoine Dansaertstraat 90 in Brussel. Het clubhuis blijft open tot en met 25 juni en naast de vier wekelijkse ritten worden er ook meer dan twintig evenementen georganiseerd.

Het Britse fietskledingmerk Rapha verkoopt zijn spullen voornamelijk online, maar ook via een aantal exclusieve shops in de hipste wijken van de grootste wereldsteden. Naast de vaste winkels werkt Rapha met een aantal pop-up clubhuizen en die eert valt nu ook Brussel te beurt. “Bij Rapha draait het zeker niet alleen om kleding verkopen. Het is onze ambitie om van wielrennen de populairste sport te maken en via de clubhuizen willen we de mensen in contact brengen met de fiets”, vertelde Rapha-oprichter en CEO Simon Mottram vorige week nog aan Grinta! tijdens een exclusief interview in Londen. Voor het pop-up clubhuis in Brussel werkt Rapha samen met fietsfabrikant Canyon en fietswinkel Kring.

Simon Mottram in gesprek met Grinta! in zijn kantoor in hartje Londen.

Elke week worden er vier ritten georganiseerd. Een Tuesday Early Bird Ride (op dinsdag om 6 uur vanaf het metrostation Porte de Namur), een Thursday Diner’s Club (start op donderdag om 19 uur aan het pop-up clubhuis), een Saturday RCC open social ride (op zaterdag om 10.30 uur van aan het pop-up clubhuis) en de Sunday Rapha X King ride (op zondag, start om 10 uur aan het clubhuis). Daarnaast staan er twintig evenementen ingepland, hierbij zeven toppers op een rijtje:

18 mei: Openingsparty

22 mei: Rapha X Canyon Cycling Workshop

25 mei: Chasing the Sunrise Ride

26 mei: Colle delle Finestre Climbing Challenge

1 juni: Hidden Secrets Brussels, Architecture Ride

10 juni: Rapha X Canyon Women’s Cycling Workshop

23 juni: Tour Depart 2019

Alle info over het clubhuis vind je hier.