Deel dit artikel:

QUOC Shoes begint samenwerking met Geraint Thomas 

Het Britse QUOC Shoes heeft een tweejarige sponsorovereenkomst met Geraint Thomas aangekondigd. De voormalige Tourwinnaar wou de laatste twee jaar van zijn carrière graag met een Brits merk samenwerken. Bij QUOC vindt hij niet alleen een partner voor fietsschoenen, ook zal er belang worden gehecht aan de Geraint Thomas Cycling Trust-organisatie.

QUOC zet al sinds 2009 in op het creëren van kwaliteitsschoenen, maar met de samenwerking met Geraint Thomas zet het nu ook in op hun ambitie om meer mensen op de fiets te krijgen. Oprichter en CEO Quoc Pham ziet deze samenwerking als meer dan louter een sponsorovereenkomst: “De prestaties van Geraint spreken voor zich, maar vooral de toewijding aan de sport en zijn passie om anderen te helpen spreekt ons aan.” 

Ook Geraint Thomas zelf gelooft in deze samenwerking: “Om in mijn laatste twee jaar als wielrenner te mogen samenwerken met een Brits merk is heel speciaal. Bij QUOC ligt er een grote focus op esthetiek, ontwerp en prestaties. Dat zorgt ervoor dat hun assortiment geknipt is voor mij. De gezamelijke missie om meer mensen op de fiets te krijgen sprak mij ook enorm aan.”