Deel dit artikel:

Probeer deze merken op het Grinta! Test Fest Valkenburg! 

Ook dit jaar is het Grinta! Test Fest weer aanwezig in Valkenburg. In samenwerking met Shimano Experience Center krijg jij de kans op 18 mei om het neusje van de zalm van de fietswereld te testen!

In het Nederlandse Valkenburg vindt op 18 mei de eerste Grinta! Test Fest van 2024 plaats. Hier krijg jij de kans om van ‘s ochtends tot in de namiddag zo’n 150 verschillende fietsen te testen! Het aanbod is ook dit jaar weer divers: van racefietsen tot gravelbikes, mountainbikes en soms zelfs e-racefietsen en e-bikes. Deze topmerken zijn alvast aanwezig: 

Specialized – Merida – Trek – Giant – 3T (onder voorbehoud) – Look – Pinarello – Wilier – Origine – Ridley- BesV

Het doel van Grinta! Test Fest

Zoveel mogelijk diverse fietsmerken ontdekken is dé manier om jezelf wijzer te maken voor een toekomstige aankoop. Zelfs al heb je niet meteen een koopintentie, toch kan je de testervaringen meenemen voor later. Het voornaamste is natuurlijk dat iedereen een fijne fietsdag heeft en een hoop topfietsen kan uitproberen. Eens voelen hoe zo’n droomfiets rijdt, is zonder meer een unieke kans.

Test en win!

Elke deelnemer ontvangt tijdens Grinta! Test Fest een persoonlijke testkaart. Deze testkaart geeft jou niet alleen de kans voor het testen van een fiets bij een exposant, maar ook de mogelijkheid om in de prijzen te vallen. Elke keer dat je een fiets uitprobeert, wordt dit vastgelegd op je testkaart. Zodra je acht of meer testritten hebt gemaakt, maak je automatisch kans op enkele fantastische prijzen! 

Hoe inschrijven?

Deelnemen aan het Grinta! Test Fest kost je 20 euro en inschrijven kan je doen via deze link. Wat is er allemaal inbegrepen: een hele dag nieuw materiaal testen, informatie en duiding bij de exposanten en/of Grinta!-crew, uitgepijlde testparcoursen, sportvoeding of -drank, een giftbag achteraf, een gratis consumptie, … Voorinschrijvers krijgen nog een extraatje.