Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PRO vernieuwt tassenassortiment voor race en gravel

Een reservebandje mee op de racefiets? Kookgerei mee tijdens een gravelavontuur? Het kan met de tassen uit het vernieuwde assortiment van PRO.

Voor gravelbikers heeft PRO het zogeheten Discover-assortiment. Dit bestaat uit een stuurtas, frametas en zadeltas. De PRO Discover Team Handlebar Bag Small is bedoeld voor relatief korte reizen of als aanvulling op de 8-liter Discover Team stuurtas voor gebruik tijdens langere avonturen. De PRO Discover Team Handlebar Bag Small heeft een inhoud van 2 liter, meerdere vakken en een zijvak, is gemaakt van waterdicht materiaal en heeft waterdichte, gelaste naden.

De PRO Discover Team Frame Bag Small beschikt over een opbergvak in het voorste deel. Hij is bedoeld voor gebruik tijdens kortere reizen. De inhoud van 2,7 liter en brede klittenband straps maakt hem geschikt voor de meeste fietsframes, afhankelijk van de achtervering en de plaats van de bidonhouder. De Discover Team Frame Bag Small is gemaakt van waterdicht materiaal en heeft waterdichte, gelaste naden. Waardevolle spullen blijven zo droog te houden tijdens het bikepacken.

In de PRO Discover Team Saddle Bag berg je kleine items op die je nodig hebt voor gravelritten. Denk daarbij aan accessoires voor bandreparaties, een reserveband en minigereedschap. Dankzij de waterdichte constructie en het sluitsysteem in rolstijl blijft de inhoud droog en kan deze worden samengeperst tot een compact formaat. Dit laatste is zeker handig als de inhoud van 600 milliliter niet volledig wordt benut.

Performance

Voor racefietsers komt PRO met vier nieuwe zadeltassen met verschillende volumes. Deze zitten in het Performance-segment. De PRO Performance Saddle bag (maten: S tot en met met XL) geven je de optie om essentieel fietsgereedschap zoals een minitool en reparatieaccessoires op te bergen. Dankzij de sterke ritssluiting en 420D nylon constructie biedt de Performance Saddle Bag-reeks een duurzame opbergoplossing voor iedereen. Of je nou weinig of meer spullen wilt meenemen. De vier volumes zijn: 400 milliter, 600 milliliter, 1 liter en 2 liter.

In het Performance-segment komt PRO tevens met de PRO Performance Tool Wrap. Hierin past gemakkelijk een minipomp, een minitool, twee bandenlichters, een reserveband en een CO2-patroon. Elk item heeft zijn eigen opbergvak. Met de 420D nylon constructie en universeel compatibele klittenbandriemen kan het aan elk zadel worden bevestig.

Adviesprijzen

  • Discover Team Handlebar Bag Small – 74,99 euro
  • Discover Team Frame Bag Small – 99,99 euro
  • Discover Team Saddle Bag – 59,99 euro
  • Performance Saddle bag small – 24,99 euro
  • Performance Saddle bag medium – 29,99 euro
  • Performance Saddle bag large – 32,99 euro
  • Performance Saddle bag extra large – 34,99 euro
  • PRO Tool Wrap – 21,99 euro

Gerelateerde artikels