Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Polisport Aero Road: aero voor een prikje

Polisport is bij de fanatieke fietsers niet zo bekend, maar met de Aero Road zou de Portugese fabrikant daar wel eens verandering kunnen in brengen.

Polisport is als fabrikant van plastic en andere kuntstoffen een belangrijke leverancier van motormerken zoals KTM en Suzuki die in Portugal de kuipdelen en spatborden van hun off-road machines bestellen. Daarnaast heeft Polisport een ruim aanbod van kinderzitjes voor op de fiets, ook een plastic product dat via spuitgietwerk tot stand komt. Sinds 2013 is de Portugese helmfabrikant Heady Helmets onderdeel van Polisport en het is daar dat de nieuwe Aero Road vandaan komt.

First things first: de centen. Slechts 59,99 euro kost de Polisport Aero Road en dat is toch wel een bijzonder scherpe prijs. Toch krijg je voor dat bedragje een botspots die voor een aerohelm nog relatief licht is (265 gram in maat medium) en de kinriempjes worden met een magneetsluiting van Fidlock gesloten. De Aero Road wordt met een tweede set padding geleverd en is te koop in de maten medium (55-58 cm) en large (58-61 cm). Wat de kleuren betreft is er keuze uit mat zwart/glimmend zwart, mat zwart/fluo geel, mat zwart/wit/grijs, mat rood/wit/zwart. De producten van Polisport worden in de Benelux verdeeld door Verduin Agency BV en Dewo Europe.

Gerelateerde artikels