Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Pearl Izumi wapent fietsers tegen wind en regen

De modebijlage Shot van Grinta! is het kompas voor iedere fietser die dit najaar op zoek is naar nieuwe kleding voor in de donkere maanden van het jaar. Je vindt er onder andere het assortiment van Pearl Izumi.

Dankzij het ELITE Pursuit Hybrid jacket (99,99 euro) is Lorenzo gewapend tegen wind en regen. De ELITE barrière-stof aan de voorkant blokkeert water en wind. De Softshell Lite op de rugzijde biedt dan weer de nodige ademruimte. De reflecterende BioViz elementen maken Lorenzo’s bescherming compleet. Zijn P.R.O. Escape Thermal bibshort (149,99 euro) biedt ongeëvenaard comfort met de 1:1-zeem met zwevend bovenbladontwerp. De thermische fleecestof met waterafstotende PI DRY-technologie laar Lorenzo toe om te presteren bij alle weerstomstandigheden. Dankzij de beenstukken uit dezelfde PI DRY stof (59,99 euro) is Lorenzo volledig klaar om de strijd met de weerselementen aan te gaan.

Ine opteert voor de lange Pursuit Thermal fietsbroek (149,99 euro). Hier zien we dezelfde PI DRY-stof als bij Lorenzo’s broeK. De midden- of zijband is aanpasbaar dankzij de Bibclip. Het specifieke dameszeem is bovendien glad op de huid. Nog specifiek voor dames is het Drop-tail design. Met haar roze ELITE Escape Barrier jacket (89,99 euro) valt Ine niet alleen in het donker op. De semi-voorgevormde pasvorm speciaal voor vrouwen maakt dat het jasje zowel op als naast de fiets comfortabel is.