Deel dit artikel:

Parijs-Roubaix: alleen voor echte kasseivreters (video)

Wie lust de kasseien rauw?

De renners die over de kasseien dokkeren, geven hun lichaam een behoorlijk pak rammel. Hoe zwaar de rennerslichamen het komende zondag te verduren krijgen, wordt wel duidelijk na het bekijken van de actievideo die Jasper Stuyven via zijn ploeg Trek – Segafredo deelde. Onze landgenoot monteerde een cameraatje op zijn lichaam voor de verkenning van het Bos van Wallers.  

Parijs-Roubaix is spek voor de bek van echte kasseivreters. Voor alle mensen die uitkijken naar de Helleklassieker van zondag en die zich ook een kasseivreter wanen is er een nieuw vrijetijdsshirt van de online winkel Le Baroudeur. Op het rood gekleurde shirt prijkt een bord met daarop een robuuste kassei. Daarnaast liggen een mes en vork. Wie lust de kasseien rauw? Het shirt is online te bestellen (29,95 euro). 

Het vrijetijdsshirt is geproduceerd in Europa en gemaakt van 100 procent katoen. Er is gekozen voor een fijnere draad, wat de kwaliteit van de opdruk ten goede komt. Materiaalkwaliteit: 190 grams. Het shirt, een slim fit-uitvoering, is in verschillende maten verkrijgbaar voor mannen en vrouwen. Immers, niet alleen mannen, maar ook heel wat vrouwen voelen zich thuis op de kasseien. Dames: XS, S, M, L, XL. Heren: S, M, L, XL, XXL.

kasseishirt-voorzijde-1.jpg