Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Optimaliseer je trainingen op de fiets met JOIN

JOIN voorziet haar gebruikers van een flexibel en slim trainingsschema, zonder dat daar een fysieke wielertrainer aan te pas komt. Op basis van het op te geven doel, beschikbare tijd en het niveau past het trainingsschema zich automatisch aan en zal de app je blijven vertellen hoe je kan verbeteren. Bovendien kan de app makkelijk gekoppeld worden aan Strava of Garmin, waardoor alle trainingen automatisch ook in JOIN verschijnen.

Trainingsschema’s

De zelflerende en flexibele trainingsschema’s van JOIN passen zich aan op basis van je voortgang, trainingsdoel en drukke leven. Komt het een keer niet uit, rijd je een mooie groepsrit met je trainingsmakkers, of rijd je juist langer dan staat gepland? Geen zorgen, je schema krijgt direct een update. Jij stelt het trainingsdoel (een tocht of wedstrijd, of gewoon een hogere VO2Max of betere uithouding) vast, voert je beschikbaarheid en atletisch profiel in en je bent klaar om te gaan. Binnen de trainingsschema’s wordt bovendien met regelmaat een FTP-test aangeboden om je progressie vast te stellen en je trainingszones up to date te houden. Je hoeft alleen het trainingsschema te volgen en je feedback na de training in te voeren, JOIN doet de rest.

Op zoek naar motivatie om te fietsen? Check de evenementensectie in de JOIN-app! Kies een toertocht, cyclo of Gran Fondo als je volgende doel en start het gerichte trainingsschema om jou zo efficiënt mogelijk aan de start te laten verschijnen. Met een duidelijk doel wordt het nog makkelijker op de fiets te stappen en te verbeteren!

Download de app in de Apple App Store of Google Play Store, ga voor de 14 dagen gratis proefperiode & Improve your Ride! Na de gratis proeftijd kost JOIN 6,99 euro per maand.

Gerelateerde artikels