Deel dit artikel:

Nu online: de eerste podcastaflevering van BOBOSSE

Het wielermedialandschap is een prachtige podcastserie rijker. In BOBOSSE gaan de makers op zoek naar een bijzonder personage dat enkele decennia geleden actief was in de wielersport. Wie was hij? De eerste aflevering is nu online beschikbaar.

Podcastmakers Frederik Backelandt en David Stockman zoeken in BOBOSSE een bijzonder personage dat zes, zeven decennia geleden actief was in de wielersport. Hij was iemand die opereerde onder zijn bijnaam maar wiens identiteit tot op heden niet geweten is. Wie was hij? En wat deed hij precies wanneer hij zwermde rond de grootste wielersterren uit die tijd, zoals de Italiaanse superkampioen Fausto Coppi? 

Wielerkampioen André Darrigade lanceerde al een oproep en ook Tom Boonen herkent het fenomeen wanneer hij ernaar wordt gepolst. De makers lichten toe welke richting deze podcaststory uitgaat. 

Zevendelige serie

De eerste podcastaflevering (Quasimodo) van BOBOSSE staat nu online op alle gangbare podcastkanalen, zoals Spotify, Apple en Podbean. Ook kun je hem gratis beluisteren via de homepagina van deze website. De zevendelige podcastserie is tot stand gekomen met de steun van Econopolis en Twain.eu