Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Northwave biedt totaalbescherming in de winter

Train je deze herfst en winter gewoon door? Dan is goede fietskleding zeker niet onbelangrijk. In de nieuwste modebijlage Shot tonen we enkele mooie collecties, waaronder die van Northwave.

Stijn geniet van een totaalbescherming dankzij Northwaves Blade 3 jasje (139,99 euro). De Dynamic Bib (119,99 euro) met Miti Checkmate geweven stof houdt de lichaamswarmte langer vast. Het K110 zeem biedt superieure ondersteuning en een ongekend ademend vermogen om irritaties tegen te gaan.

Maja houdt het warm met haar Allure winterjasje (139,99 euro) en de lange Swift koersbroek (129,99) euro. Die laatste is voorzien van een 20 centimeter lange rits om het aan- en uittrekken te vergemakkelijken. Geen overbodige luxe als je weet dat de bretellen een nagenoeg volledig ondershirt vormen. Maja vult haar outfit aan met de gevoerde Sport nekwarmer (14,99 euro).

Footwear

De Flash GTX winterschoenen (219,99 euro) zijn wind- en waterdicht dankzij de Climaflex enkel van elastisch Gore-Tex membraan. Bovendien is de Flash GTX best licht voor z’n soort.

Headwear

Platte naden voor extra draagcomfort en een stof die behandeld is met Aquazero-technologie voor één uur waterdichtheid. Dat biedt de Dynamic Head Cover voor 21,99 euro.

Nekwarmer

De Sport nekwarmer (14,99 euro) doet in alle eenvoud wat hij moet doen: beschermen tegen de koude.

Handschoenen

What’s in a name met de Contact Touch handschoenen (24,99 euro) van Northwave? Deze dunne handschoenen zijn voorzien van gripstroken op de palm en vingers om het contact met je stuur te verbeteren. Door de relatief dunne stof zijn ze geschikt voor de herfst en de lente.

De Core handschoenen (34,99 euro) houden het midden tussen warmte en bewegingsvrijheid. Perfect voor de herfst en de eerste lentedagen.

Gerelateerde artikels