Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Nog meer fietsbroeken met zijzakken bij Rapha

Rapha introduceerde vorig jaar zijn Explore Cargo Bibs, een fietsbroek met op de zijkant van de dijen ruime opbergvakken waar je flink wat proviand in kwijt kunt. Initieel bedacht voor gravelrijders en andere avonturiers, trekt Rapha het principe van de zijzakken op de fietsbroek nu door in de fietsbroek uit het Core-gamma.

Rapha-oprichter en CEO Simon Mottram meldde vorige zomer al in het interview dat we met hem hadden in het Rapha-hoofdkantoor in Londen dat hij het als een uitdaging zag om het gemiddelde prijsniveau van de Rapha-kledingstukken naar beneden te halen zonder dat de kwaliteit daaronder zou lijden. En daar lijkt Rapha met de nieuwe Core-lijn prima in geslaagd want de Core Cargo Bib Shorts worden in dames- en herenversie voor een aantrekkelijke 135 euro aangeboden. De broek komt gewoon in zwart, is in damesversie uitgerust met een nagelnieuw zeem (de herenversie heeft het Classic Chamois), heeft de twee steekzakken op de zijkanten van de dijen en kan je met alle mogelijke shirts combineren. Om het draagcomfort te verhogen werd het aantal stiknaden tot een minimum beperkt.

Dat de prijzen wel degelijk ‘redelijk’ werden gehouden, blijkt ook uit het Core jersey dat je al voor 70 euro hebt. Er is keuze uit vier kleuren en voor 40 euro is er zelfs een kinderversie van het stijlvolle shirt beschikbaar.

De volledige Core lijn vind je op de site van Rapha.

Gerelateerde artikels