Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Nieuwe voorjaarskleding UYN: Unleash Your Nature

De temperaturen gaan omhoog. En dus wordt het stilaan tijd voor een andere outfit. In de modebijlage SHOT van Grinta! doe je inspiratie op. Je vindt er kleding van onder meer UYN.

UYN staat voor ‘Unleash Your Nature’. Ook Lorenzo laat zijn innerlijke zelf los met het Alpha shirt (149,00 euro). De rood-zwarte combinatie oogt erg actief, maar vooral het weefpatroon valt op. UYN heeft immers een jarenlange ervaring met het ontwikkelen van baselayers, vaak ook gebreid. Achter het artisanale uiterlijk schuilt wel een hightech shirt. De Hypermotion2-technologie waarbij het verwijderen van de verticale naden van zowel het schoudergebied op de rug als van de borst van de voorkant van het shirt, zorgen voor een optimale bewegingsvrijheid. Meta Ribs in de juiste zone zorgen voor een goede spierondersteuning en vlottere bloedcirculatie. Diezelfde technologie zien we terug in Lorenzo’s Alpha bibshort (199,00 euro). De bijpassende armwarmers zorgen er dankzij de Drylight-stof voor dat zweet snel wordt afgevoerd, zodat Lorenzo’s armen niet afkoelen door een lentebriesje. Aan zijn voeten draagt hij de Support sokken (19,90 euro), gemaakt van het 100% natuurlijke Natex. Maar liefst 25% lichter dan een standaard nylonsoort en dubbel zo snel opgedroogd.

Fatima kiest voor het Activyon shirt (129,00 euro) in fuchsia-tinten. Dankzij een fijne ribbelstructuur krijgt Fatima een vierrichtingsventilatie. De ribbels zorgen voor een ruimte tussen haar huid en het textiel, waardoor de luchtcirculatie op gang komt. Terwijl de voorkant van haar truitje vooral focust op aerodynamica, bevindt het ademend vermogen zich achteraan. De juiste functies op de juiste plaatsen en dat alles in een stijlvol design: zo hoort het! Dankzij de Ergo Tensyon, een flexibel tussenstuk op de rug tussen beide bretellen, zit de Activyon broek haar (179,00 euro) als gegoten.

UYN Support Socks (19,90 euro)

De UYN Support kousen zijn gemaakt van het 100% natuurlijke Natex. Zomaar eventjes 25% lichter dan een standaard nylonsoort en dubbel zo snel drogend. Ze bieden bovendien de nodige compressie om melkzuur snel af te voeren.

Gerelateerde artikels