Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Nieuw van La Passione: Racing to Glory

La Passione heeft een nieuwe collectie gelanceerd: Racing to Glory. Deze is gebaseerd op de historie van de designs van de nationale teams. Het Italiaanse kledingmerk heeft daarbij duidelijk oog gehad voor de Belgische en Nederlandse markt.

De Racing to Glory-collectie omvat onder meer vijf shirtdesigns die teruggrijpen naar de shirts van de nationale selecties van België, Groot-Brittannië, Frankrijk, Nederland en de Verenigde Staten. Ze bestaan uit een combinatie van vier lichtgewicht, goed ademende stoffen. Aan de zijkanten zitten micro mesh-panelen om de ventilatie op warmere dagen te verbeteren.

Plaatje compleet

Elke trui heeft extra details, waaronder een nationaal schild op de bovenrug. Ook zijn rondom het shirt en op de mouwen de nationale strepen terug te vinden. Om het plaatje compleet te maken zorgt La Passione voor bijpassende essentials die je in combinatie met de shirts kunt dragen: Q-skin sokken, handschoenen en een koerspet.

La Passione voegt eraan toe dat het totaalontwerp met name is geïnspireerd op de cultuur van de jaren tachtig. Dat is onder meer te zien aan de looks met felle kleuren. Op de website blaast La Passione de collectie extra leven in met verwijzingen naar successen van renners in het verleden. Onder meer Tom Boonen, Joop Zoetemelk, Greg LeMond, Mark Cavendish en Bernard Hinault passeren de revue.