Deel dit artikel:

Nieuw spatbord van SKS

S-Guard: alleen als het nodig is.

Van de regen zullen we nooit af zijn in dit land. Dus een spatbord kan je al een hoop nattigheid besparen. Maar veel racefietsers en mountainbikers vinden een regulier spatbord op hun fiets niet cool. Daarom introduceert SKS Germany de S-Guard.

De S-Guard is een heel compact en superlicht (24 gram) spatbord dat het achterste van de racefietser of mountainbiker beschermt tegen opspattend water en modder. Het nieuwe spatbord is gemaakt van een heel zachte kunststof en past op nagenoeg elk zadel. Eventueel kan de S-Guard extra worden gezekerd met trekbandjes, zodat deze ook onder de meest extreme omstandigheden blijft zitten. Door de beperkte afmetingen (lengte 290 mm) kan je het spatbordje in je achterzak meenemen of in je backpack en snel monteren als het nodig is. De hoogwaardige kunststof zorgt voor een hoge vormvastheid en de S-GUARD buigt niet door als er modder aan kleeft.

Ideale combinatie met Flap Guard
S-Guard achter, Flap Guard vóór. Dan is je gezicht beschermd tegen modder en water, maar ook je voorvork seals, waardoor deze langer meegaan. Ook dit minispatbord is gemaakt van zeer zacht materiaal en het past op 26″, 27,5″ en 29″ mountainbikes en op de meeste voorvorken. De Flap Guard bevestig je stevig met de bijgeleverde trekbandjes.  

5 jaar garantie
Alle producten van SKS Germany zijn ‘Made in Germany’ en hebben standaard 5 jaar fabrieksgarantie. Dat geldt dus ook voor deze spatborden.