Deel dit artikel:

Nieuw paradepaardje van Bryton: Rider 750

Bryton heeft de gloednieuwe Bryton Rider 750 fietscomputer gelanceerd. Dit nieuwe paradepaardje van Bryton bevat een een 2,8-inch kleurentouchscreen, drie fietsprofielen, e-bike en Smart Trainer ondersteuning en voegt bovendien ook een stemgestuurde zoekfunctie toe. De kaarten zijn voorgeprogrammeerd en zesmaandelijks te actualiseren.

De Rider 750 is voorzien van drie fietsprofielen. Dit is zeer handig wanneer je gebruik maakt van meerdere fietsen, bijvoorbeeld een gravelbike en een wegfiets. De verschillende sensors koppelen automatisch met het toestel. Met e-bike-ondersteuning voor Shimano Steps, kan de Rider 750 ook verschillende e-bike-gegevens weergeven voor meer dan 160 fietsmerken, inclusief ondersteuningsmodus, hulpniveau-schakelmodus, e-bike-accu, rijbereik en achterstand.

Smart Trainer Ondersteuning

Door het toevoegen van ANT + FE-C (Fitness Equipment Control) slimme trainerondersteuning is het mogelijk om de Rider 750 ook te gebruiken voor binnentrainingen. Dit maakt het eenvoudig om onder andere het weerstandsniveau van de slimme trainer rechtstreeks aan te passen vanaf de fietscomputer. Als u gebruik maakt van de Bryton Active App Advanced Workout-functie is het zelfs mogelijk om trainingen op maat van uw slimme trainer te creëren.

Voorgeladen Maps

De Rider 750 wordt geleverd met voorgeprogrammeerde kaarten van de belangrijkste regio’s over de hele wereld. Deze gratis wereldkaarten worden elke 6 maanden bijgewerkt voor de meest actuele ritgegevens. Extra kaarten zijn ook gratis te downloaden en kunnen naar de Rider 750 worden geüpload. Stemgestuurde zoekfunctie Een nieuwe functie is de zoekfunctie met spraakbediening. Hiermee kan u op een gemakkelijker manier naar locaties en POI zoeken, zodat u geen toetsenborden op het scherm hoeft te gebruiken. De spraakgestuurde zoekfuncties zijn beschikbaar in meer dan 100 talen en bieden een snellere, intuïtievere en handigere manier om POI’s en andere locaties te vinden.

Prijs

De Rider 750 is verkrijgbaar in twee verschillende bundels. De consumentenprijs van het basispakket (Rider 750E) bedraagt 249,95 euro. In dit pakket zit het toestel en een Sport Mount. Het geavanceerde pakket (Rider 750T) bevat als extra’s een Smart Cadence, Speed en Heart Rate Sensor. Dit voor een consumentenprijs van 319,95 euro.

  • De eerste test van het toestel leest u in Grinta! 83.