Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

NDR: de kledingcollectie van La Passione voor indoortrainingen

Ook bij La Passione Cycling Couture zijn de productontwikkelaars op het indoortrainen gedoken. Het resultaat is een kledinglijn die speciaal is ontwikkeld voor degenen die thuis op de rollen stappen. De naam van de collectie: NDR.

Langzamerhand bouwen velen van ons hun trainingssetup op zolder op voor indoor trainingssessies. ‘Zwiften’ is razend populair, de trainers zijn niet aan te slepen. Wie voor komende winter nog een systeem wil aanschaffen van populaire merken als Wahoo en Tacx, zal geduld moeten opbrengen. De levertijden van een nieuwe trainer lopen snel op.

Onder andere kledingmerken richten zich op deze populaire tak van de wielersport, zo ook La Passione Cycling Couture. Het merk lanceert met de NDR-collectie vijf producten die specifiek ontwikkeld zijn voor sessies op de indoortrainer. Deze zijn licht en comfortabel en hebben een hoog ademend vermogen, aangezien de temperatuur in de ‘cave’ vaak hoog oploopt.

Shirts

Het mouwloze NDR-shirt heeft een kraag en armopeningen die zodanig zijn ontworpen dat ze extra comfort bieden. Het is vervaardigd uit een bi-elastische, snel drogende stof die zich gedraagt als een spons. De stof haalt het lichaamszweet snel van de huid en voert het dan naar buiten af. Het NDR-shirt is gemaakt van een lichte, geperforeerde stof voor betere ventilatie en frisheid. Dat is prettig als de lichaamstemperatuur begint te stijgen tijdens het sporten.

Bib shorts en short

La Passione Cycling Couture heeft eveneens specifieke bib shorts ontworpen, bedoeld om het lichaam zo droog mogelijk te houden. De NDR Bib Shorts is gemaakt van Italiaans lycra. Dit materiaal wordt gecombineerd met inzetstukken, vervaardigd uit geperforeerde stoffen, die het ventilerend vermogen vergroten. De Italianen hebben de taille en schouderbanden geoptimaliseerd voor meer comfort tijdens het trainen op de rollen.

De NDR Bib Shorts is eveneens verkrijgbaar als Short, dus zonder schouderbanden.

Sokken en handdoeken

De collectie bestaat tot slot uit sokken en handdoeken. De lichtgewicht sokken zijn gemaakt van Qskin-vezels. De handdoeken bestaan uit 100 procent katoen. Daarmee lenen ze zich er prima voor om het lichaamsvocht na afloop van de training van de huid te vegen.

Gerelateerde artikels