Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Modespecial Shot: de zomerkleding van UYN

Wie deze zomer op zoek is naar een nieuwe outfit, heeft keuze te over. In de modebijlage Shot bieden we volop inspiratie. Eén van de uitgelichte merken daarin is UYN. Onze modellen poseerden in de nieuwste UYN-outfits. Blader door de fotoslider hieronder.

Stijn is een liefhebber van fluokleuren. Bij UYN vindt hij zijn gading in het Airwing shirt (159,00 euro). Het schouderstuk is gevormd uit één deel, waardoor het meer bewegingsvrijheid biedt. In de verlengde mouwen werden dan weer kuiltjes verwerkt om de aerodynamica van het shirt te verhogen. Bij de Racefast bibshorts (199,00 euro) ligt de focus naast snelheid ook op comfort. Een elastisch inzetstuk tussen de bretels, ter hoogte van het schouderblad, corrigeert waar nodig de pasvorm. Dit om een maximaal comfort te garanderen. Beide zijn gemaakt van NATEX, een bijzonder lichte stof die ook nog eens 50% sneller droogt dan klassieke nylon.

Op het eerste zicht lijkt Ine een traditionele fietsbroek te dragen maar niets is minder waar. De Concept One Bodysuit (249,00 euro) is een pak met mouwloos bovenstuk. Op warme dagen kan dit pak zonder extra bovenstuk gedragen worden. Maar de rest van het jaar kan Ine gewoon beroep doen op haar Granfondo shirt (99,00 euro). Dat truitje is sneldrogend, verkoelend en voorzien van een reflecterende strip op de achterkant.