Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Modespecial Shot: de zomerkleding van Sportful

Hebben jullie de nieuwste uitgave van Shot al gezien? In deze modebijlage reiken we talrijke ideeën aan voor een stijlvolle fietszomer. Op de website van Grinta! zetten we de geselecteerde outfits de komende weken nog eens extra in de kijker.

Ons model Lorenzo Derycke doet mee in de race naar goud met de GTS bibshort van Sportful (110,00 euro) en het Evo shirt (100,00 euro). De Sportful Bodyfit Pro producten staan gekend om hun sportieve maar uitzonderlijk comfortabele pasvorm.

Dat ondervindt ook Daphné met haar Bodyfit Classic W bibshort (90,00 euro). Het Velodrome W shirt (85,00 euro) voegt kleur, stijl en vrouwelijkheid toe aan haar outfit.

Een olympische shootlocatie

In een olympisch jaar konden niet anders dan kiezen voor een olympische locatie voor onze jaarlijkse zomermodeshoot. We werden met open armen ontvangen in het Sportimonium. Het sporten olympisch museum in Zemst opende in 2004 de deuren als uitloper van een breed sporthistorisch onderzoek, dat in de jaren zeventig als onderzoeksproject begon aan de KU Leuven.

De vele jaren van onderzoek en collectiebeheer, met daarin ook privéverzamelingen, schenkingen en archieven van diverse instanties, maakt dat het Sportimonium beschikt over zo’n 30.000 collectiestukken. Het merendeel daarvan bevindt zich in de Preservation Hall Victor Boin. Dat is een depot met klimaatregulering die eveneens toegankelijk is voor het publiek.

In het eigenlijke museum vind je ongeveer 15% van de totale collectie in een permanente opstelling, aangevuld met thematische tentoonstellingen. Tot 24 december 2021 loopt zo nog de expo ‘Breaking Boundaries’, over de Olympische Spelen die 100 jaar geleden in Antwerpen plaatsvonden.

Gerelateerde artikels