Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Modespecial Shot: de zomerkleding van Scott

Scott levert naast fietsen ook de nodige hoogwaardige wielerkleding. Voor de modespecial Shot trokken modellen van Grinta! enkele van de nieuwste Scott-outfits aan. Blader door de slider met foto’s.

Lorenzo’s Scott RC Premium Kinetecht truitje (169,90 euro) valt op door de strakke, aerodynamische looks en de diep uitgesneden kraag. Zelfs de achterzakken werden meer centraal op de rug geplaatst om de aerodynamica te verhogen. De RC Pro +++ bibs (109,90 euro) voldoet aan alle verwachtingen waar een hedendaagse koersbroek aan moet voldoen.

Daphné’s RC Premium Climber shirt (79,90 euro) is verkrijgbaar in vijf maten en drie kleuren. Zelf kiest ze voor het rode shirt dat door Scott bestempeld wordt als een mix tussen baksteenkleur en roest. Haar RC Premium ++++ bibshort (139,90 euro) is van het beste wat ze bij Scott te bieden hebben. Doordachte plaatsing van naden, een zeem voor dames en een magnetisch sluitsysteem om sanitaire stops te vergemakkelijken, geven de RC Premium maar liefst vier plusjes in zijn benaming.