Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Modespecial Shot: de zomerkleding van Q36.5

Een relatief nieuwe speler in de markt van wielerkleding is Q36.5. De Q staat voor ‘quarere’, oftewel onderzoeken (in het Latijn). De 36.5 duidt op de ideale lichaamstemperatuur. Voor komende zomer heeft Q36.5 veel nieuwe outfits in de schappen gehangen, zo is ook te zien in onze modebijlage Shot.

Bij het Italiaanse Q36.5 vindt Stijn het R2 Y jersey (129,00 euro) dat is opgebouwd aan de hand van een raglan snit met naadloze schouderstukken. Het shirt bestaat uit verschillende stoffen die strategisch geplaatst werden en zo samen een licht en competitief kledingstuk vormen. Dankzij de geroemde Dottore bibshort (200,00 euro) krijgt Stijn een legaal voordeel tijdens elke rit.

In het uitgebreide gamma voor dames vindt ook Daphné de Dottore broek. Deze L1 Lady versie (220,50 euro) is niet zomaar een kopie van de mannenversie met een damesspecifiek zeem. De L1 Lady werd ontwikkeld met een focus op de vrouwelijke anatomie. Dankzij de spiercompressie verloopt elke trapbeweging net dat tikkeltje vlotter. Met haar R2 Good Vibes truitje (129,00 euro) is Dapnhé niet enkel competitief maar ook het zonnetje in huis.