Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Modespecial Shot: de zomerkleding van Kalas

Op zoek naar een nieuwe outfit voor de zomer? Neem Grinta!’s nieuwste modespecial Shot erbij en laat je inspireren. Onder andere door de designs van Kalas.

Bij Kalas vindt Daphné het Passion Z1 shirt (99,00 euro) bovenaan het gamma. De aero mouwen zijn nauw aansluitend en bieden lichte compressie. De dubbele rand aan de onderzijde voorkomt dat het shirt omhoog kruipt. De bijhorende Passion Z1 broek (149,00 euro) is eveneens topniveau. Het Goffrato-materiaal biedt hoogwaardige compressie en de uitvoering in meerdere panelen met platte naden zorgt voor een betere aansluiting op het lichaam.

Stijn kiest voor het Aero Z1 shirt (99,00 euro). De lichtgewicht en ademende Razor-stof is specifiek ontwikkeld voor competitieve doeleinden. De langere mouwen verminderen de luchtweerstand en de mesh inzetstukken aan de zijkanten bieden extra verkoeling. Als leuk extraatje is het shirt voorzien van een doorzichtig, touchscreen gevoelig en waterdicht zakje dat vastgemaakt kan worden in de rechterachterzak. Net zoals Daphné, gaat ook stijn voor de Passion Z1 bibshort van 149,00 euro.

Gerelateerde artikels