Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Modespecial Shot: de zomerkleding van Bioracer

Wie zoekt naar nieuwe outfits voor deze zomer, heeft met de modebijlage Shot van Grinta! een zeer handig hulpmiddel te pakken. Daarin worden onder meer enkele van de nieuwste producten van Bioracer voorgesteld. Blader door de fotoslider hieronder.

Ine springt in het oog met het Epic Jersey Warp (99,00 euro) van Bioracer. In het paars en met een motief geïnspireerd op vallende sterren. De bijpassende mouwstukken worden bij dit competitieve shirt meegeleverd. Uit hetzelfde Epic gamma is haar Women’s Bibshort (149,00 euro) afkomstig. Een high end bibshort voor zomerse omstandigheden dankzij het ademende vermogen. Het Vapor zeem is gemaakt voor lange ritten, waarbij dankzij de BibZip-functionaliteit sanitaire stops sneller en makkelijker verlopen.

Met de gele mannenversie van het Epic Warp shirt (99,00 euro) past Lorenzo perfect bij de outfit van Ine. Net zoals Ine kan Lorenzo op koelere ochtenden de bijhorende armstukken aantrekken. En ook hij kiest voor de Epic bibshort (149,00) met optimale vochtregulatie en een sober zwart design om ook te dragen met andere truitjes.

Gerelateerde artikels