Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Modespecial Shot: de zomerkleding van Assos

Wie de zomer stijlvol in wil gaan, laat zich inspireren door de nieuwste outfits in de laatste uitgave van Shot. In deze modebijlage, bijgevoegd bij Grinta!, stellen we onder meer de kleding van Assos voor.

Stijn draagt het EQUIPE RS Prof Edition (180 euro) shirt. Die Prof Edition is niet zomaar een toevoeging, de renners van Qhubeka-Assos rijden immers met hetzelfde ultieme raceshirt van Assos. De vertical stretch is minimaal, waardoor de achterzakken niet gaan doorhangen. De MILLE GTS bibshorts (190 euro) is de doorontwikkeling van de befaamde MILLE GT, met een betere pasvorm en een geavanceerder zeem.

Ine verkiest de DYORA RS S9 bibshorts (200 euro) die dankzij de ZeroWaist raw cut rand zorgt voor een mooie overgang tussen broek en huid. Het achterpaneel in de vorm van een vierkant achter het zeem zorgt voor meer stabiliteit. Haar DYORA RS SS zomertruitje (170 euro) is licht voor zomerse omstandigheden. Verder voorziet het shirt spiercompressie om lange tijd in fietspositie te kunnen blijven rijden.

Gerelateerde artikels