Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Met RH+ blijf je op temperatuur tijdens koude ritten

Via hoofd, handen en voeten verliezen we in wintertijd heel wat lichaamswarmte. Goede bescherming is daarom een must. RH+ heeft daarvoor heel wat geschikte kledingaccessoires. In de modebijlage Shot van Grinta! worden ze voorgesteld met foto’s.

RH+ Fashion Lab Headband

Deze Fashion Lab hoofdband (14,99 euro) van RH+ kan perfect gedragen worden onder een helm. Loopt vanachter iets breder uit voor extra bescherming van het achterhoofd.

RH+ Logo softshell

De Logo softshell van RH+ is voor 49,90 euro een overschoen zoals die zou moeten zijn. Een voorgevormde anatomische constructie, achteraan een lange rits en onderaan een opening die met velcro af te sluiten is. Neem daarbij nog de reflecterende accenten, en je kan zo de baan op.

RH+ Shark

De Shark handschoenen van RH+(54,99 euro) liggen steeds op de loer. Reflecterende details vergroten je zichtbaarheid op winterse dagen. De antislip-handpalm en schokabsorberende inserts dragen bij tot extra comfort.

RH+ Fashion Lab Glove

De anatomisch gevormde palm van de Fashion Lab handschoenen (34,99 euro) heeft een anti-sliplaag met variabele dikte. Dankzij de voorgevormde constructie hebben de Fashion Lab handschoenen een goede pasvorm. Naast een blits design werden ook reflecterende details voorzien.

Gerelateerde artikels