Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Met de nieuwe kleding van Northwave ga je niet onopgemerkt over straat

Het is voorjaar. En dus wordt het stilaan tijd voor een andere outfit. In de modebijlage SHOT van Grinta! doe je inspiratie op. Je vindt er kleding van onder meer Northwave.

Fatima’s passage gaat niet onopgemerkt voorbij met haar Watermelon Jersey (69,99 euro). Het shirt ziet er niet alleen goed uit, het bezit ook alle eigenschappen die je van een fietsshirt mag verwachten. Zo zijn de gebruikte stoffen ademend en vochtregulerend in functie van een maximaal draagcomfort. Aan de praktische kant werd gedacht met een volledige rits op de voorzijde en drie handige steekzakken achteraan. Dankzij de reflecterende details is Fatima ook nog zichtbaar wanneer het schemert. Haar zwarte Allure bibshort (89,99 euro) kan ze dankzij het neutrale design combineren met verschillende stukken bovenkleding.

Lorenzo opteert voor het Origin shirt (59,99 euro) in een logische combinatie met de Origin bibshort (74,99 euro) om tot een passend geheel te komen. Net zoals bij Fatima ligt de focus op ventilatie en vochtregulatie. Zowel in het shirt als in de broek zijn ondersteuningen van mesh-stof aangebracht voor betere ademende eigenschappen.

Northwave Core Plus (129,99 euro)

De Northwave Core Plus is een lichte comfortschoen met een zool van gemiddelde stijfheid. De vijf ventilatiegaten zorgen voor een perfecte luchtstroom.

Northwave Sunday Monday Socks (13,99 euro)

De sokken die perfect de gemoedstoestand van elke zondagsfietser weergeven. Het Soft Air-garen voelt zacht aan en voert vocht af dankzij de elastische multifilamentstructuur. Maar liefst 18 centimeter hoog.

Northwave Switch (14,99 euro)

De Northwave Switch is een ademende sok die vooraan versterkt is met fijn gebreid binnenweefsel. In het achterste deel is het ademend vermogen prioritair, met het weefsel met open poriën.

Northwave Evolution short gloves ( 34,99 euro)

Deze handschoenen hebben een superieur ademend vermogen dankzij de handpalm in geperforeerd synthetisch Clarinoleer. De minimalistische gelpads bieden voldoende demping zonder de bewegingsvrijheid te beperken.

Northwave Flag 3 Gloves Paradise Pink (19,99 euro)

Een kleurrijke basishandschoen met aanpasbare velcrosluiting, een geperforeerde synthetische handpalm en lussen tussen de vingers om de handschoen snel uit te trekken.

Gerelateerde artikels