Deel dit artikel:

Mario Cipollini uit de kleren

Ook al is hij inmiddels vijftig jaar oud, nog altijd heeft hij het lichaam van een topsporter. Voormalig topsprinter Mario Cipollini ging uit de kleren om zo extra tamtam te veroorzaken in de aanloop naar de lancering van een nieuwe Cipollini-fiets. Waarschijnlijk treffen we het nieuwe model op Eurobike in Zuid-Duitsland.

Het is een opvallend gezicht, Cipollini met enkel een helm, bril, handschoenen, sokken en wielerschoenen. Voor de rest poedelnaakt. Daarbij de tekst: “We laten alles zien. En binnenkort onthullen we haar ook”, doelend op de nieuwe fiets in het gamma van Cipollini. De foto kreeg een plaats op Instagram en maakt heel wat reacties los bij zijn volgers.

Het is niet de eerste keer dat de excentrieke Italiaan uit de kleren gaat. Cipollini, die nog niet zo heel lang geleden zei dat hij pornoster was geworden als hij het niet tot wielerprof had geschopt, zat vorig jaar februari naakt op een introtrainer. Hij had alleen een helm op. Zo reageerde hij op kritiek die hij kreeg toen hij tijdens een fietsrit zonder helm was gesignaleerd.