Deel dit artikel:

Mantels Superstore in Utrecht opent op feestelijke wijze op 25 en 26 mei

Utrecht is binnenkort een fietswinkel rijker, de Mantel Superstore. Deze opent de deuren op 25 en 26 mei op feestelijke wijze. Met fietsen en toebehoren op een oppervlak van vierduizend vierkante meter heeft deze nieuwe Mantel-vestiging in The Wall langs de snelweg A2 veel te bieden aan fietsers.

Mantel viert de opening van de Superstore in Utrecht met exclusieve aanbiedingen en acties. Zo maakt elke bezoeker in de eerste week elke dag kans op een Cortina elektrische fiets met een waarde van tweeduizend euro. Verder gelden er specifiek voor de nieuwe superstore in Utrecht aanbiedingen. Zo geeft Mantel hier 35 procent korting op alle Oakley fietsbrillen en 25 procent op alles van Bontrager en ABUS fietshelmen. Ook zijn er aanbiedingen voor racefietsen, mountainbikes, stadsfietsen en elektrische fietsen.

Balance Challenge

Mantel biedt bezoekers ook kans op leuke prijzen als zij meedoen aan de Balance Challenge. De uitdaging daarbij is om op een fiets zo lang mogelijk balans te houden op een klein oppervlak.

Zeven dagen per week open

De openingsweek van de Superstore is van zaterdag 25 mei tot en met zondag 2 juni. De nieuwe vestiging is zeven dagen per week geopend. Kom je met de auto? Parkeer de eerste twee uur gratis op P3 of P4. Kijk voor het adres en de openingstijden op de website van Mantel.

Meer Superstores

Wil je graag alles aanraken en testen en ligt Utrecht niet in de buurt? Dan kun je ook terecht in de Superstores van Mantel in Den Bosch en Arnhem, goed voor 3.500 vierkante meter fietsplezier. Met fietsen, kleding en onderdelen zover het oog reikt is er voor elke fietser wel iets te vinden. Of je nu op de racefiets, mountainbike of stadsfiets zit. Een nieuwe fiets uitgezocht? Dan kun je hem dezelfde dag nog mee naar huis nemen dankzij ons Pick & Ride concept. Specialisten helpen je bij de zoektocht.