Deel dit artikel:

Mantel opent nieuw servicepunt in Amersfoort

Mantel groeit opnieuw. De Nederlandse winkelformule opent komende zomer een derde fietsenwinkel in de provincie Utrecht. Het gaat om een servicepunt in Amersfoort (Leusderweg 198). Mantel heeft in die provincie al haar 4.000 vierkante meter grote Superstore in The Wall en Servicepunt De Bilt.

Mantel is een bedrijf met ambities. De onderneming startte in 1938 als kleine, lokale fietsenmaker in Arnhem, maar geldt vandaag de dag als een van de grote tweewielerbedrijven van Nederland. Het aantal winkels en medewerkers is in de loop der jaren flink gegroeid. Mantel heeft zichzelf ten doel gesteld de beste en meest populaire fietsenzaak van Nederland en België te worden.

Werkplaats

Met de komst van Servicepunt Amersfoort kan Mantel nog meer fietsliefhebbers in de provincie Utrecht van dienst zijn. Op deze locatie en in andere servicepunten vind je een klein assortiment aan veel verkochte fietsonderdelen, zoals binnenbanden en fietsverlichting. Ook kunnen hier bestellingen gratis geplaatst, afgehaald of geretourneerd worden. Bovenal ben je hier welkom voor onderhoud, reparaties of specialistisch advies. De werkplaats is het kloppend hart van het servicepunt.

Voor Servicepunt Amersfoort is Mantel op zoek naar een hoofdmonteur en fietsenmakers. Bekijk de vacatures op werkenbij.mantel.com.