Deel dit artikel:

Maak komaf met zweetgeurtjes dankzij Funky Feet

Het Nederlandse merk van onderhoudsproducten Dynamic breidt vandaag zijn gamma uit met een deodorant. Jawel. Funky Feet heet die, en hij heeft als taak om zweet- of andere geuren te elimineren, zodat fietsen voortaan ook lekker gaat ruiken.

Het merk heeft al een ruim gamma aan schoonmaakmiddelen, kettingolie & -wax, en nog meer onderhoudsproducten, en daarbij komt nu hun nieuwe deodorant, Funky Feet. Funky Feet is er, zoals de naam het al vertelt, met de bedoeling om komaf te maken met vieze geurtjes in fietsschoenen. Maar ook voor andere kledij kan hij net zo goed gebruikt worden.

De spray absorbeert vocht en vervangt de vieze geur met een aangenamere, hygiënische parfum. Funky Feet kan gebruikt worden op vele materialen, zoals leer, suède, polyester, katoen, synthetische stoffen, technische stoffen, voeringen, soft shell en neopreen.

Funky Feet is al in gebruik bij verschillende topploegen uit het wielerpeloton, net zoals de andere producten van Dynamic Bike Care dat daar zijn. WorldTour-ploegen Jumbo-Visma en BORA-hansgrohe zijn bijvoorbeeld trouwe klanten van het Nederlandse merk.