Deel dit artikel:

Lazer lanceert nieuwe helmen van van Aert met een Strava Challenge

Speur in het peloton niet langer naar het vertrouwde Red Bull-design op de helm van Wout van Aert. Voortaan rijdt hij met de nieuwe Strada KinetiCore of Vento KinetiCore, allebei helmen waarvoor hij mee de look bepaalde.

Wout van Aert zal zaterdag in Milaan-Sanremo de Poggio niet bestormen met het kenmerkende blauwe en grijze helmontwerp van Red Bull. In de Primavera koerst hij voor het eerst met het nieuwe design dat hij samen met Lazer heeft ontwikkeld.

Dat is meteen goed nieuws voor de fans van de Kempenaar, de helmen met het van Aert-signatuur worden namelijk ook op de markt gebracht. De Strada KinetiCore is een all-round helm, de Vento KinetiCore is een special edition waarvan slechts 1994 stuks – het geboortejaar van Wout – werden geproduceerd. 

Fly like Wout Challenge

De helmen zijn niet alleen te koop, je kan ze ook winnen. Samen met Red Bull bedacht van Aert immers een Strava Challenge waarbij je drie weken lang minstens drie keer per week 30 minuten moet fietsen of hardlopen. Iedereen die de opdracht voltooit, krijgt in Strava de virtuele Red Bull Fly like WOUT-badge. 1000 succesvolle deelnemers winnen een sixpack Red Bull Energy Drink maar 50 atleten zullen Wouts Strada KinetiCore ontvangen. Eén gelukzak wint zelfs een trainingsrit met Wout van Aert zelf.

De Challange start op maandag 3 april maar inschrijven kan nu al via deze link: RED BULL FLY LIKE WOUT op Strava.


Gerelateerde artikels