Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

La Passione viert lancering Strava-club met challenge en gul prijzenpakket

La Passione heeft haar eerste voetstappen gezet in de wereld van Strava. Het Italiaanse kledingmerk heeft daar sinds kort een eigen club. Bij de eerste challenge kunnen leden een meerdaagse fietservaring met Tom Boonen winnen.

Strava is ongetwijfeld een van de meest geliefde sociale netwerken onder sporters. Ook in Vlaanderen en Nederland delen talloze wielersporters de data van hun trainingsritten via het welbekende platform. La Passione lanceerde er een paar dagen geleden haar club. En met succes: inmiddels zijn er al vele duizenden mensen lid van geworden.

“Strava is uitgegroeid tot de go-to app voor alles wat met sport te maken heeft. Het draait daar om een belangrijk element: motivatie”, legt oprichter en CEO Giuliano Ragazzi uit. “Hier hebben alle fans niet alleen de mogelijkheid om de gegevens van hun ritten te delen, maar worden ze ook voortdurend geïnspireerd door activiteiten van anderen in de community. De connectie tussen gebruikers is absoluut een van de belangrijkste argumenten voor de opening van onze nieuwe club. Voor ons draait fietsen allemaal om plezier en elkaar uitdagen hoort erbij. Strava is een van de beste plekken om onze waarden te delen en tegelijkertijd de band tussen het merk en het publiek te versterken.”

Zij aan zij met Boonen

Om de opening van de nieuwe club op Strava extra kracht bij te zetten, lanceert La Passione een eerste uitdaging. Ze daagt clubleden uit om zes uur actieve sporttijd te klokken in veertien dagen tijd. Het maakt niet uit waar of wanneer de ritten worden uitgevoerd. De tijden van de diverse sportmomenten worden bij elkaar opgeteld.

Wie de laagdrempelige uitdaging voltooit, ontvangt een digitale badge en een kortingscoupon (20 procent) voor de webshop van La Passione. Drie van de ‘geslaagden’ worden extra in de watten gelegd. Zij krijgen een zesdaagse fietservaring in Vlaanderen voorgeschoteld. Aan de zijde van Tom Boonen, uithangbord van La Passione, rijden zij over wegen van bekende klassiekers als Parijs-Roubaix en Gent-Wevelgem. Als klap op de vuurpijl mogen deze gelukkigen ook als VIP mee naar het wereldkampioenschap wielrennen dat in Vlaanderen wordt gehouden.

Gerelateerde artikels